Laia Molins

Ballarina,creadora i pedagoga de claqué.
Llicenciada en Sociologia per l’ Universitat de Barcelona.

Ha format part i col·laborat en diferents espectacles i companyies com: Big Band de Granollers; amb la Locomotora Negra, Barcelona Rhythm Tap de Guillem Alonso, «Djellaba Groove» de Roxane Butterfly i “Tapeplas” de Sharon Lavi, entre d’altres.

Actualment forma part de les companyies i / o grups: Molins & Mezquida Duo (amb el pianista Marco Mezquida), Tap Olé; 2×3 (juntament amb la bailaora de flamenc Núria Ventura), ExhiBeat,, i forma part de diferents grups musicals ,com a solista, com “Gumbo Jazz Band” i “Men in Swing”.

Des del 2002-2020, ha estat presidenta de l’Associació «Tot pel Claqué» a Barcelona, organitzant diferents activitats per potenciar el claqué , com el «Claqué al Carrer» per al Dia Internacional del Claqué, entre altres .

Des de 1998 participa en les sessions d’improvisació de claqué a Barcelona- Tap Jam, passant posteriorment a coordinar-les.

El 2019 crea l’entitat social, Ritme i Compromís, un projecte de transformació social que utilitza el ritme,el moviment i el claqué,per millorar la qualitat de vida de persones en risc d’exclusió social.

Com a pedagoga, fa classes regulars a l’Escola de Dansa i Música Luthier a Barcelona, i a l’escola Núria Ventura a St.Celoni, i també és artista convidada en diferents esdeveniments internacionals: França, Cuba, Suïssa, Itàlia, entre altres.